Assessorament estratègic

El desafiament per a qualsevol equip executiu es troba en la manera de gestionar els canvis i aconseguir el creixement que els seus inversors i accionistes necessiten. El seu èxit dependrà de si s’ha identificat una ruta de la manera correcta o no, i de si s’han assignat correctament els recursos correctes en el moment adequat per executar el pla.

A Horwath HTL, tenim una àmplia visió de les tendències específics en turisme i hospitalitat i la comprensió corporativa per guiar-lo a través d’aquests processos. La nostra xarxa d’experts pot abordar tots els aspectes de l’estratègia corporativa. Podem configurar una cadena de valor de turisme a través d’estratègies de turisme i plans especifics per a un país o regió, una ciutat individual o una destinació.

També hem treballat en la planificació i el desenvolupament de milers de projectes arreu del món. Això ens dóna una posició sòlida per donar suport als nostres clients a través de la nostra experiència i visió basada en el valor que resulta d’associacions reeixides i a llarg termini.

Serveis

• Revisió completa de la companyia
• Anàlisi de posició de mercat
• Estratègia de marca i implementació
• Consells d’adquisició i dispersió
• Estratègia d’entrada al mercat

Horwath HTL Projectes