miquel jolis bienvenida cat 1

Miquel Jolis s’incorpora a Horwath HTL a Andorra

Data: 2. novembre 2021

Autor: Horwath HTL Spain

Miquel Jolis s’incorpora a Horwath HTL a Andorra com a consultor.

Seguint l’estratègia de creixement, Horwath HTL incorpora a Miquel Jolis com a consultor a l’oficina d’Andorra.

Amb més de 21 anys d’experiència en turisme ha ostentat càrrecs de Direcció Hotelera, Direcció d’Apartaments Turístics, Direcció Comercial, així com Product & Purchansing Mánager en el major receptiu del país.

Compta amb 6 anys d’experiència en la banca Andorrana, en el Departament de Banca Comercial.

L’acumulació de coneixements que li han proporcionat aquestes experiències li confereix una àmplia visió del turisme i de tots els seus complements; així com del sector financer de la plaça andorrana.

El Sr. Jolis és diplomat en Activitats Empresarials Turístiques per la Universitat de Lleida i va obtenir el Màster en Gestió i Direcció d’Empreses per Esneca Bussines school.

Horwath HTL és una marca Global que actualment compta amb 51 oficines especialitzades en 36 paises, que han dut a terme més de 30.000 projectes per a clients tant públics com privats. Forma part de la xarxa Crowe Global, situada dins del ranquin mundial entre els 10 millors i més grans firmes del món amb 794 oficines, una facturació de 4,2 bilions de dòlars i present a més de 145 països.

Actualment, Horwath HTL amb la finalitat de capitalitzar el creixement sectorial i continuar sent una de les empreses internacionals líders, té plans d’expansió i desenvolupament per a incorporar professionals i firmes independets, amb acrtera de clients i projectes, amb l’objectiu de prioritzar el desnvolupament en les següents línies de negoci:

Hotel Planning & Development, Hotel Asset Management, Hotel Valuation, Health & Wellness, Expert Witness & Litigation, Transactional Advisory, Leisure, Tourism and Hospitality Crisis Management, valorant també els serveis que ha detectat amb gran poder de creixement com són Sostenibilitat, Ciberseguretat, Màrqueting Digital, Insolvència, Serveis Tècnics, Tecnologia i Recursos Humans.