Brochure Serveis Horwath HTL: Assessorament Estratègic i Transaccions Hoteleres

By On July 29, 2016

Servei d’Assessorament estratègic i Transaccions Hoteleres (Strategic & Transactional Advice)

En els serveis de consultoria estratègica i transaccions donem forma al pla de negocis intern per tal d’optimitzar despeses operatives i millorar la tresoreria, assessorantem sobre una estratègia de ventes, màrqueting, gestió d’ingressos i comerç electrònic per tal d’impulsar les seves fonts d’ingressos i ajudar a la reactivació del l negoci. a posar-se de nou en marxa.

A llarg termini, tenim una també amplia experiència en re posicionament i altres eines estratègiques per garantir el futur de l’actiu de manera sostenible. Som experts en guiar inversors, financers, operadors iy propietaris a través de la complexitat de les operacions d’adquisició, disposició i traspàs de l’activitat hotelera.

L’èxit en la gestió i el tancament d’una operació hotelera o d’allotjament, requereix cura y atenció en processos altament especialitzats. Gràcies a l’avaluació independent i crítica dels actius físics i negocis complerts a Horwath HTL som capaços d’oferir enteniment sense procedents sobre temes crítics i les mesures que afectin el tancament d’una operació.

Follow us

Friend me on FacebookFollow me on TwitterFollow my company on LinkedIn

Copyright 2016 Horwath HTL Limited. All right reserved.

Crowe Horwath International is a leading international network of separate and independent accounting and consulting firms that may be licensed to use "Crowe," "Crowe Horwath" or "Horwath" in connection with the provision of accounting, auditing, tax, consulting or other professional services to their clients. Crowe Horwath International itself is a nonpracticing entity and does not provide professional services in its own right. Neither Crowe Horwath International nor any member is liable or responsible for the professional services performed by any other member.