Brochure Serveis Horwath HTL: Assessorament Estratègic i Transaccions Hoteleres

By On July 29, 2016

Servei d’Assessorament estratègic i Transaccions Hoteleres (Strategic & Transactional Advice)

En els serveis de consultoria estratègica i transaccions donem forma al pla de negocis intern per tal d’optimitzar despeses operatives i millorar la tresoreria, assessorantem sobre una estratègia de ventes, màrqueting, gestió d’ingressos i comerç electrònic per tal d’impulsar les seves fonts d’ingressos i ajudar a la reactivació del l negoci. a posar-se de nou en marxa.

A llarg termini, tenim una també amplia experiència en re posicionament i altres eines estratègiques per garantir el futur de l’actiu de manera sostenible. Som experts en guiar inversors, financers, operadors iy propietaris a través de la complexitat de les operacions d’adquisició, disposició i traspàs de l’activitat hotelera.

L’èxit en la gestió i el tancament d’una operació hotelera o d’allotjament, requereix cura y atenció en processos altament especialitzats. Gràcies a l’avaluació independent i crítica dels actius físics i negocis complerts a Horwath HTL som capaços d’oferir enteniment sense procedents sobre temes crítics i les mesures que afectin el tancament d’una operació.

About The Author


View My Profile